
Харчова хімія : навчальний посібник
Харчова хімія : навчальний посібник / Я. П. Скоробогатий, А. В. Гузій, О. М. Заверуха. – Львів : «Новий Світ – 2000», 2025. – 514 с.
ISBN 978-966-418-203-1
750,00 грн.
Форма: друкована книга (видання) 514 с. (чорно-білі)
Тип паперу офсетний. Формат: 60х84/16
Обкладинка: тверда
Мова: українська
У навчальному посібнику викладено основи загальної, неорганічної та біоорганічної хімії компонентів харчових продуктів. Розглянуто методи дослідження сировини та харчових систем, основні класи речовин – компонентів харчових продуктів, види забруднювачів харчових систем, їх вплив на людський організм.
Для здобувачів вищої освіти напрямів підготовки “Харчові технології та інженерія” та “Готельно-ресторанна справа” закладів вищої освіти II – IV рівнів акредитації.
Друк на вимогу, поточним роком (Print on demand, POD)