Гуманітарні

Здоров’язберігаючі технології з використанням продуктів бджільництва. Навчально-методичний посібник

Лис 01, 2024

Здоров’язберігаючі технології з використанням продуктів бджільництва. Навчально-методичний посібник / Плахтій П.Д., Плахтій Д.П., Коваль Т.В. – Львів: Видавництво «Новий Світ – 2000», 2024. – 139 с.
ISBN 978 – 966 – 418 – 450 – 9

Друк на вимогу, поточним роком (Print on demand, POD) – 240,00 грн.
Форма: друкована книга (видання) 64 с. (чорно-білі)
Формат: 60х84/16
Обкладинка: м’яка
Мова: українська

Навчально-методичний посібник побудований за структурою запитань і відповідей. Він присвячений питанням використання меду та інших продуктів бджільництва (пилку, перги, воску, прополісу, маточного молочка, апітоксину і трутневого гомогенату) у харчуванні та лікуванні людини. Звертається увага на актуальність проблеми оздоровлення людини в умовах сьогодення якісними продуктами бджільництва.
В посібнику представлені рецепти дієтичних та лікувальних страв з медом, дані різновидів медових напоїв, їх споживчі та лікувальні якості. Особлива увага приділяється сучасним технологіям виготовлення варених медових вин, медово-плодоягідних та ставлених медів в домашніх умовах.
Для здобувачів вищої освіти, які вивчають курс бджільництва (спеціальності 201. «Агрономія», 202. Захист і карантин рослин»); здобувачів вищої освіти природничих факультетів спеціальності 014.05 «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини).
Видання також адресоване бджолярам, спеціалістам галузі бджільництва, усім, хто використовує продукти бджільництва з оздоровчою та лікувальною метою.